Ocee Race Ocee Motif

St John’s College Oxford

Part of the Garden Quad Refurbishment at St John’s College Oxford.

Race Furniture were approached by BGS Architects to design and install the seating for the Garden Quad Auditorium. Race Furniture worked with BGS Architects in Oxford and Sound Space Vision consultants in order to arrive at both the design, the style of the chair and the detailed seating layout which allowed wheelchair access to all areas.

The product specified is Race Furniture’s Swan seat originally designed for the new Sackler Gallery auditorium at the Victoria and Albert Museum in London. These seats reflect the designer’s vision of clean lines and a geometric form and showcase Race’s fine craftsmanship and attention to detail. There were areas that were particularly tight and Race had to work through these space constraints and in several areas to produce customised seats to fit into place.

The refurbishment creates a state-of-the-art facility able to accommodate a wide range of performance and teaching activities. The auditorium can seat around 180 delegates, depending on the number of wheelchair users.

Ocee International

This website uses cookies to provide you with the best experience possible. Click here for more details.

Ok Don't Show Again